Assistent Planner

Werkzaamheden:

Voor een bedrijf in Emmeloord zijn wij op zoek naar een Assistent Personeelsplanner. In deze functie sta je onder onze Senior Planner.

Als Assistent Planner zorg je dagelijks voor een strakke personeelsplanning en vervoersplanning. De nadruk in deze functie ligt op efficiëntie en klantgerichtheid. Jij realiseert het maximale potentieel vanuit de beschikbare capaciteit en zorgt voor tevreden klanten.

In je werk heb je nauw contact met je collega-planners. Je vervult daarin een ondersteunende rol. Je werkt voortdurend samen met onze klanten om te komen tot het beste resultaat.

Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat jou niets ontgaat. Vaak kan het net even efficiënter en je weet dit ook te realiseren. Tegelijkertijd ben je goed in staat om vanuit een helikopterview verschillende informatiebronnen met elkaar te verbinden. Als Assistent Planner is jouw dag geslaagd, wanneer alles strak en glad is verlopen.

Vaardigheden:

Je bent een echte organisator, een regelaar. En daarbij ga je altijd voor de meest efficiënte en klantgerichte oplossing. En je weet dit goed te plaatsen in het planprogramma. Om die reden ben je ook handig met computer programma’s en zorg je ervoor dat de systemen goed worden bijgehouden. In deze functie plan je personeel en vervoer. Het personeel heeft de Nederlandse, Roemeense of Poolse nationaliteit, daarom is beheersing van de Engelse en/of Poolse taal een must. De planning vindt plaatst tijdens kantooruren, maar je zal regelmatig ook telefonisch bereikbaar moeten zijn buiten kantoortijden. Hierin ben je flexibel en gedreven.

Verdere functie-eisen zijn:

  • Je hebt een MBO werk en denkniveau.
  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en of Poolse taal.
  • Je hebt 1-3 jaar ervaring als planner, en je komt bijvoorbeeld uit de transportsector of anderszins.
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling en wilt je verder ontwikkelen als planner.
  • Je hebt een proactieve houding en drive om te scoren en het uiterste uit de klantrelatie te halen.
  • Je kunt zelfstandig werken, je bent accuraat en altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing.
  • Je kunt goed functioneren in een team.
  • Je bent stressbestendig en zeer flexibel.

Graag de functienaam op het formulier vermelden.