Besturingstechnicus m/v

Werkzaamheden:

Ben jij al enige tijd werkzaam als monteur of technisch ontwerper? Is het bedenken en maken van technische oplossingen jouw passie? Vind je het leuk om in een klein team te werken en heb je gevoel voor klantrelaties? Dan maken wij graag kennis met je!

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van innovatieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van besturing en aandrijving. Dit doe je vanuit een klein team waar je mee samenwerkt. Je spart met je leidinggevende over de invulling en de aanpak van technische uitdagingen. In je dagelijkse werk herkennen we jou als een betrokken en creatieve collega met aandacht voor details.

– Je neemt actief deel in het productieproces en neemt uitdagende taken voor je rekening;
– Je kunt programmeren (PLC techniek Codesys), beoordelen en tekenen van schema’s, verbeteringen voorstellen en doorvoeren;
– Je hebt aandacht voor de productiviteit van de werkplaats en levert een bijdrage in het verbeteren van de efficiëntie.

Vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en je beschikt over een HBO denk- en werkniveau;
  • Op school vond je de vakken wiskunde en natuurkunde de mooiste vakken, hier was je goed in;
  • Je hebt werktuigbouw in het DNA zitten;
  • Je hebt ervaring in de paneelbouw;
  • Je bent proactief en je hebt gevoel voor commercie;
  • Je kan collega’s enthousiasmeren en je durft te sturen op rendement en kwaliteit.Bij ons is geen dag hetzelfde en je krijgt volop uitdagingen. Er is voldoende ruimte om tezamen met de eigenaar jouw functie zo goed mogelijk in te vullen. We bieden een omgeving waarin jouw vaktechnische kennis en vaardigheden volop aangesproken worden, en geven de mogelijkheid om hierin verder te groeien. Vanzelfsprekend bieden we een marktconform salaris.

Graag de functienaam op het formulier vermelden.