Accountmanager Nederland

Werkzaamheden:

Dit betreft een vacature bij een Arbeidsbemiddelingsbureau, een collega van ons.

In de functie van Accountmanager Nederland, zet je je eigen klantenkring op. Je bent een zelfstarter en het gezicht naar (potentiële) klanten toe. De nadruk in deze functie ligt op het commerciële vlak.

Naast je sales capaciteiten, vind je het ook prettig om het contact met je nieuwe klanten te onderhouden en verder uit te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van uitzenden. Wanneer je de opbouw van je klantenkring van de grond krijgt, kun je mensen binnen jou team aannemen, zodat jou werk verder uitgebreid wordt richting het leiding geven en jou mensen het proces van uitzenden van je over kunnen nemen.

De eerste jaren betekent dit, dat je in een werkdag zowel bezig kunt zijn met het benaderen van nieuwe relaties en het uitbouwen van bestaande relaties, de werving en selectie van geschikte kandidaten en het inplannen en voeren van gesprekken met deze kandidaten, als ook het voorstellen en plaatsen van de kandidaat bij je opdrachtgevers.

Je bent altijd bezig met het signaleren van kansen in de markt en het omzetten hiervan naar concrete opdrachten. Hierdoor is geen dag hetzelfde!

Je klanten bevinden zich verspreid door de Noordoostpolder en Flevoland.

Je hebt beschikking over een auto van de zaak.

Vaardigheden:

Wij zijn in deze functie op zoek naar een zelfstarter. Iemand die de ambitie heeft om zijn/haar doelen en targets te overtreffen. Onze kandidaat is ondernemend, communicatief zeer vaardig, punctueel, gemotiveerd en heeft een gezonde arbeidsethos en een goede dosis humor.

Wij verwachten van jou dat je representatief en sociaal bent en de Nederlandse taal feilloos beheerst. Verder is het handig dat je actief en gedreven bent op social media. Bij voorkeur kun je een bewezen trackrecord met goede relaties overleggen.

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling;
  • Het is een pré wanneer je op de hoogte bent van alle regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving.
  • Je hebt uitstekende interview vaardigheden;
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar, waarbij je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Graag de functienaam op het formulier vermelden.